Automobiliste botst tegen paaltje en slaat over de kop in Hilvarenbeek

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

HILVARENBEEK – Vanmorgen is een auto over de kop geslagen voor de uitrit van Speelland bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Een vrouw op leeftijd reed het park af en raakte een kunststof paaltje wat dient als afscheiding tussen de weg en het fietspad. De auto kwam daardoor op de kop terecht en omstanders belden de hulpdiensten.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Brandweer
Die rukten massaal uit waaronder de brandweer omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Dit bleek echter niet het geval, de bestuurster kon zonder hulp van de brandweer worden bevrijd. Ze raakte lichtgewond en is nagekeken in een ambulance. De auto raakte zwaar beschadigd is afgevoerd door de sleepdienst. Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media