Dode bij ongeval op A16 bij Zevenbergschen Hoek

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

ZEVENBERGSCHEN HOEK – Bij een ongeval op de A16 tussen Dordrecht en Breda is donderdagavond een automobiliste om het leven gekomen. De 48-jarige Eindhovense raakte rond 18.35 uur ter hoogte van Zevenbergschen Hoek met haar auto van de weg en reed de berm in. Daar kwam het voertuig tegen een boom tot stilstand.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Onderzoek
De hulpdiensten rukten na de melding meteen met groot materieel uit. De politie, brandweer, ambulancedienst en zelfs een traumahelikopter werden opgeroepen. Hulpverleners waren snel ter plekke maar konden niets meer voor het slachtoffer doen. De vrouw overleed ter plekke aan de opgelopen verwondingen. De politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia