Papierwagen vat vlam op A59 bij Raamsdonk

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONK – Op de A59 bij Raamsdonk heeft donderdagmiddag een vuilniswagen vlam gevat. Het vuur werd ontdekt door de chauffeur van de wagen die hem daarop stil zette op de vluchtstrook. De brandweer was snel ter plaatse om het te blussen. Waarschijnlijk is het vuur ontstaan in de lading papier die de vrachtwagen vervoerde. Besloten werd om naar Waspik te rijden naar het terrein van Rijkswaterstaat om daar de lading te lossen om er zeker van te zijn dat het vuur uit is.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Lading gelost
Nadat de lading gelost was werd er geen brandhaard meer gevonden. Waarschijnlijk is de brand ontstaan naast of nabij het hydraulisch systeem. Er raakte niemand gewond.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia