Weer belandt auto in sloot na ongeval op berucht kruispunt in Eersel

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

EERSEL – Bij een ongeval op Stokkelen in Eersel zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Rond 18.00 uur kwamen op de beruchte kruising met de Lage Heide twee auto’s met elkaar in botsing. Een van beide kwam daarna in een sloot terecht. Op het betreffende kruispunt gebeurden in het verleden al vaker soortgelijke ongevallen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Brandweer
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. behalve de politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse om hulp te verlenen. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie is begonnen met een onderzoek.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision