Zeer grote brand bij recyclingbedrijf kunstgrasmatten in Dongen

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DONGEN – Bij een bedrijf dat kunstgrasmatten recyclet in Dongen is donderdagavond brand uitgebroken. het vuur bij het bedrijf TUF Recycling aan De Schacht ontstond rond 18.30 uur en de vlammen grepen daarna snel om zich heen. Al snel was sprake van een grote uitslaande brand waarbij erg veel rook vrijkomt.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

“Geef hulpverleners de ruimte!”
De brandweer heeft opgeschaald naar code zeer grote brand en Grip1. Er wordt erg veel materieel ingezet om de vlammen te bedwingen. Het is voor de hulpverleners een crime om bij de brand te komen. “Geef hulpverleners de ruimte!”, benadrukt de brandweer.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Rook
De rook die vrijkomt zou over de A59 richting Geertruidenberg trekken. Mensen die er last van hebben wordt geadviseerd ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS