Bromfietser komt onder aanhanger van tractor terecht in Hilvarenbeek en raakt zwaargewond

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

HILVARENBEEK – Een bromfietser is vanochtend op de Diessenseweg in Hilvarenbeek zwaargewond geraakt toen hij onder de aanhanger van een tractor terecht kwam. Het ongeval gebeurde rond 7.35 uur op de kruising met de Groenendaal. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk. De politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van het ernstige ongeval.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Traumahelikopter
Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. De bromfietser liep ernstige verwondingen op en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Groenendaal was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media