Dode bij gasexplosie in woning aan Keizerstraat in Putte

0
Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

PUTTE – Bij een gasexplosie in een woning aan de Keizerstraat in Putte is vrijdagmiddag iemand om het leven gekomen. Nadat de ontploffing zich rond 13.40 uur had voorgedaan ontstond een felle brand in het huis. Die zorgde voor flink wat rookontwikkeling. De brandweer vroeg omwonenden in een straal van 500 meter om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen.

Foto: Anthony DeCock / MaRicMedia

Oorzaak onbekend
Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. Het is niet duidelijk of het om een bewoner van het huis gaat. Ook over de oorzaak van de gasexplosie is nog niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft de straat afgezet. Daarbij assisteert ook de Belgische politie.