Ravage bij ongeval op Ringbaan West in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Bij een ongeval op de Ringbaan West en de Rene Norenburgstraat in Tilburg is donderdagavond rond 20.50 uur een inzittende van een auto gewond geraakt. Een voertuig wilde vanaf de Ringbaan West linksaf de Rene Norenburgstraat inrijden en zag een tegemoetkomende auto over het hoofd, een botsing was onvermijdelijk.

Ziekenhuis
Een inzittende van een van de voertuigen is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto liep brandwonden aan zijn armen op door de airbag die afging, ambulancebroeders hebben de man ter plaatse geholpen.

Lachgas
De politie haalde uit een van de voertuigen twee gasflessen met daarin vermoedelijk lachgas. Volgens een omstander lag in de auto ook een ballon welke met lachgas gevuld kon worden. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen getakeld en afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS