Scooterrijder gewond bij botsing met shovel in Valkenswaard

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VALKENSWAARD – Bij een ernstig ongeval op de Maastrichterweg in Valkenswaard is vrijdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. De man kwam rond 12.30 uur op het fietspad in botsing met een afslaande shovel. Hij raakte de shovel op een band die daardoor lek raakte en schoof daarna meters door de weg op. Het slachtoffer is door ambulancemedewerkers gefixeerd in een zogeheten vacuümmatras en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Onderzoek
Over de precieze oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de shovel de hem over het fietspad tegemoetkomende scooter over het hoofd gezien. Het fietspad mag daar in twee rijrichtingen worden bereden. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision