(VIDEO) Voor tweede keer deze week auto uitgebrand in Schadewijk Oss

0

OSS – In Oss is in de nacht van donderdag op vrijdag voor de tweede keer deze week een autobrand gewoed. Was het dinsdagnacht voor de tweede keer dit jaar raak in de Johan Doornstraat, afgelopen nacht stond slechts enkele straten verderop een Volvo in brand op een plein op de hoek van de Hagelkruisstraat en de Kapelaan Nausstraat.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Brandweer
De melding van de brand kwam rond 1.55 uur bij de brandweer binnen. Die was daarna snel ter plaatse maar kon niet meer voorkomen dat de auto volledig werd verwoest. Een buurtbewoonster had intussen in allerijl de eigenaar van de Volvo wakker gemaakt.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Burgernet
Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie onderzoekt de zaak en heeft een Burgernet bericht verspreid met daarin een oproep aan mensen die iets verdachts hebben gezien om zich te melden.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision