Coniferen in brand bij GGZ-instelling aan Gezondheidslaan in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – Bij een instelling van de GGZ Oost-Brabant aan de Gezondheidslaan in Oss is zaterdag aan het einde van de middag brand ontstaan. Rond 17.20 uur vatte bij de nachtingang een rij coniferen vlam. Omdat die tegen een gebouw aan stonden kwam de brandweer met zwaailicht en sirene ter plaatse.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Oorzaak onbekend
Enkele brandweerlieden waren op dat moment nog bezig met de afhandeling van het gaslek aan de Singel 1940-1945 en ook wisten ze dat een aantal collega’s met vakantie was. Om toch snel met voldoende brandweerlieden uit te kunnen rukken werd voor de hele post alarm gegeven. Eenmaal ter plaatse was de brand snel onder controle. Over de oorzaak is niets bekend.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision