Brand in container gevuld met plastic bij malerij REK Europe

0

OOSTERHOUT – Bij REK Europe aan de rederijweg is maandagavond brand uitgebroken. Voor zover bekend is er een container met plastic in brand gevlogen waardoor het brandalarm af is gegaan en de sprinklerinstallatie in werking is gesteld. REK Europe zit gevestigd aan de Koopvaardijweg en heeft een malerij aan de Rederijweg in Oosterhout.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vlammen uit container
Met behulp van een heftruck is de container naar buiten gereden waarna de vlammen uit de container sloegen. De brandweer is bezig met blussen. Waardoor de container vlam heeft gevat is niet bekend. Volgens een omstander zou de container voor 2/3 gevuld zijn met plastic. De brand is moeilijk te blussen.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia