Kop staart ongeval op knooppunt Hooipolder A59 Raamsdonk

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONK – Bij een kop-staart ongeval op de A59 op knooppunt Hooipolder zijn maandagmiddag drie voertuigen betrokken. Een bestelbus botste daar op twee auto’s. In de voorste auto zat een zwangere vrouw die door het ambulancepersoneel ter plaatse is nagekeken. Onbekend is of zij naar het ziekenhuis is overgebracht. Het ongeval gebeurde net na het viaduct in de richting naar Waalwijk.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMediaFoto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

File
Door het ongeval was de rechterrijstrook van de A59 tijdelijk afgesloten, ook de rechterrijstrook van de afrit van de A27 naar de A59 was afgesloten. Door het ongeval ontstond file. De politie neemt van de betrokkenen de verklaringen op.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia