Laatste optreden DJ Hardwell in Ziggo Dome Amsterdam

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA/AMSTERDAM – De Bredase DJ Hardwell staat vanavond voorlopig voor de laatste keer achter de decks. Hardwell, echte naam Robbert van de Corput, heeft er even genoeg van en gaat voor zijn privéleven in plaats van zij carrière als DJ. Hardwells optreden vanavond tijdens het Amsterdam Dance Event, samen met het Metropole Orkest, is in alle opzichten historisch.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Dood Avicii
De beslissing van de DJ kwam als verrassing. Directe collega’s van Hardwell noemen het een dappere beslissing. Zeker nadat eerder dit jaar de zelfgekozen dood van de Zweedse DJ Avicii, echte naam Tim Bergling, als donderslag bij heldere hemel kwam. ,,Ik denk dat de dood van Tim wel iets bij Robbert teweeg heeft gebracht”, verklaarde Anna Knaup, de manager van DJ Hardwell. ,,Dat hij dacht: ja, ik moet ook voor mezelf kiezen.”

Pauze
Robbert gaat door met produceren maar voorlopig neemt hij geen plaats meer op het podium. Hoelang deze pauze, want zo noemt Robbert het, duurt weet niemand.