(VIDEO) Nondedju, twee stadionconcerten Gelredome Arnhem Snollebollekes

0

ARNHEM – De Brabantse feest-act Snollebollekes geeft in maart twee stadionconcerten in het Gelredome in Arnhem. In principe was er één concert gepland maar omdat dat concert binnen anderhalf uur compleet was uitverkocht werd besloten een tweede concert te geven.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Kaartverkoop
Het extra concert is op 29 maart. Meer fans krijgen zo de kans om ‘van links naar rechts’ te gaan in het Arnhemse stadion.  De kaartverkoop gaat zaterdagochtend om elf uur van start. Het reeds uitverkochte optreden is op 30 maart.

Non-stop feest
Samen met Snollebollekes zullen ook andere artiesten het podium betreden. Zo zijn Gerard Joling, de Vengaboys en Mooi Wark te zien. Ook de Gebroeders Ko uit Raamsdonksveer staan op de line-up. Het definitieve programma wordt later bekendgemaakt. Het wordt volgens de organisatie ‘een non-stop feest van 3,5 uur.’

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia