Waarschijnlijk gewonde inzittenden verdwenen na ongeval op N266 bij Lierop

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

LIEROP – Rond 3.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op N266 bij Lierop. Bij aankomst troffen ze een personenauto tegen een boom aan maar er was niemand meer bij de auto. In de omgeving is gezocht naar de inzittendne. Het is niet bekend hoeveel personen er in zouden hebben gezeten.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Gewond
Wel is er een sterk vermoeden dat er iemand gewond is geraakt, Dit wordt uit de bloedsporen in de auto opgemaakt. De auto, die uit de richting van Weert kwam en richting Helmond reed, is door onbekende oorzaak over een vluchtheuvel en door een heg heen gereden om vervolgens aan de andere kant van de weg tegen een boom tot stilstand te komen. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision