Brandweer rukt groots uit voor penetrante geur in Tilburgse wijk

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – De brandweer van Tilburg werd donderdagochtend gealarmeerd voor een penetrante geur in de Karperstraat. In een woning aan de Karperstraat werd inderdaad een hele penetrante geur waargenomen, die in de gehele straat te ruiken was.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Openen putdeksel
Op straat opende de brandweer vele putdeksels om te achterhalen waar deze stank vandaan kwam. Op dit moment lijkt de omgeving van de Brasemstraat het meest getroffen te zijn. De stank hangt in diverse woningen en mensen moeten de ramen en deuren open zetten om alles te luchten. De bron is echter nog niet gevonden.

Afgezet
Een gedeelte van de Visserijstraat is afgezet door de politie. Op straat is een Grip een situatie, wat betekent dat er door de officieren van de diverse disciplines ter plaatse word overlegd wat te doen.

Waar deze penetrante geur vandaan komt of wat het is, wordt onderzocht.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media