(DELEN) Brandweermannen en vrouwen zijn er voor jou! Benieuwd naar wat ze doen?

0

BRABANT – Brandweermannen EN vrouwen staan dag en nacht klaar voor uw en onze veiligheid. Niet alleen voor het blussen van branden maar ook bij ernstige ongevallen. Net op het moment dat wij aan tafel gaan kan de pager, ook wel pieper genoemd, gaan en zullen zij het eten moeten laten staan. Niet wetende wanneer ze kunnen gaan eten of hoe lang de inzet gaat duren. Veel korpsen zoeken nog brandweermannen en vrouwen. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met: https://www.brandweer.nl/wil-jij-bij-de-brandweer-werken

Delen!
Om je een kijkje te laten nemen in het leven van en brandweerman of vrouw heeft de brandweer een mooi voorlichtingsfilmpje gemaakt. Laat zien dat ook jij de brandweer respecteert en deel deze post!