(VIDEO) Ernstig ongeval tussen bestelbus en vrachtwagen zorgt voor wegafsluiting A58

0

ROOSENDAAL – Op de A58 bij Roosendaal is donderdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Een bestelbus is achterop een vrachtwagen gebotst en de bestuurder is daarbij bekneld komen te zitten. De bestuurder is door de brandweer uit zijn benarde situatie bevrijdt. Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het ongeval. Een traumahelikopter landde op de snelweg.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Traumahelikopter
Het slachtoffer raakte dermate ernstig gewond dat besloten werd hem met een de traumahelikopter naar het ziekenhuis over toebrengen. De snelweg A58 van Roosendaal richting Bergen op Zoom is deels afgesloten. Naar verwachting zal de weg omstreeks zes uur weer vrij zijn.

De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht door de politie.