Drie overvallen in korte tijd in regio Eindhoven

0
De eerste overval vond plaats bij het Kruidvat in Eindhoven. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

EINDHOVEN?/HELMOND/NUENEN – In een tijdsbestek van ruim twee uur zijn er in de regio Eindhoven drie overvallen gepleegd waarvan twee gewapend.

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Eindhoven
In Eindhoven is vrijdagavond een overval gepleegd op de Kruidvat aan het Meerplein. Er is daarbij gedreigd met een vuurwapen. Meerdere mannen zijn gevlucht op scooters. De politie spreekt van drie tot vijf daders. Een van hen droeg een grijze jas, een ander droeg een trainingspak van voetbalclub Paris Saint Germain. De mannen zijn weggevlucht op een scooter zonder licht. Er raakte niemand gewond bij de overval.

De overval in Nuenen. Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Nuenen
Een cafetaria aan de Vincent van Goghstraat in Nuenen is vrijdagavond rond negen uur overvallen. De politie zoekt twee donkere mannen die weg zijn gevlucht. Ze waren ongewapend. Een van de mannen droeg een muts, de ander had een capuchon op. Ze droegen donkere kleding en zijn te voet. De politie roept getuigen op 112 te bellen. Niemand raakte gewond bij de overval.

De overval in Helmond. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Helmond
Een cafetaria in Helmond is vrijdagavond overvallen door twee gewapende mannen. De snackbar aan is de derde plek in Brabant die vrijdagavond te maken kreeg met een overval.

Onderzoek
Bij geen van de overvallen zijn er nog aanhoudingen verricht. Of er een verband is met de drie overvallen is niet bekend. De politie is bij de drie overvallen een onderzoek gestart.