Gekantelde vrachtwagen zorgt voor gedeeltelijke afsluiting A58 Etten-Leur

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Een gekantelde vrachtwagen zorgt er vrijdagmiddag voor dat de A58 bij Etten-Leur gedeeltelijk afgesloten is. De vrachtwagen is geladen met bananen en ligt dwars op de snelweg. In beide richtingen staat een forse file. Verkeer kan er alleen langs over de vluchtstrook. Een situatie die volgens Rijkswaterstaat tot zeker 21.00 uur in de avond duurt. Het gaat om het stuk weg tussen Etten-Leur en industrieterrein Vosdonk.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Schade aan auto’s
Een aantal andere auto’s heeft lichte schade opgelopen door het voorval. De weg ligt bezaaid met brokstukken en de vangrail is voor een groot deel kapot. Reparatie daarvan en het bergen van de voertuigen gaat nog uren in beslag nemen.

Met de schrik vrij
Bij het ongeval raakte niemand gewond. Ook de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia