Vrachtwagentje met koelwater gevonden op parkeerplaats winkelcentrum

0
Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

RIJEN – Op de parkeerplaats van winkelcentrum De Laverije aan de Mangrovelaan in Rijen is vrijdagmiddag een vrachtwagentje ontdekt met naar schatting 3000 liter koelwater. Het koelwater zit in drie grote vaten van 1000 liter per stuk. De politie heeft het parkeerterrein afgezet. De politie neemt monsters van het koelwater en stuurt ze naar het lab. Er bestaat een groot vermoeden dat het wel een link heeft met drugsafval.

Foto: Jeroen Stuve – MaRicMedia

Aanhouding
De politie heeft de 40-jarige bestuurder uit Goirle aangehouden en is een onderzoek gestart. De kleine vrachtwagen waarin de man reed, was gestolen. Tevens reed de man rond met valse kentekenplaten. Ook had hij een jammer, een radioverstoorder in zijn auto.