(VIDEO) Man (23) overleden na steekpartij centrum Breda, verdachte (36) aangehouden

0

BREDA – In het centrum van Breda heeft zondagochtend vroeg omstreeks vier uur een steekpartij plaatsgevonden. Het incident gebeurde op de Adriaan van Bergenstraat. Volgens de politie zou voorafgaand aan de steekpartij geen ruzie hebben plaatsgevonden en lijkt het slachtoffer willekeurig gestoken te zijn.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Overleden
Hulpdiensten rukte massaal uit naar de plaats van het incident. Ondanks alle hulpdiensten waren de verwondingen te ernstig. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Onderzoek
De politie heeft de omgeving van de steekpartij afgezet en doet uitgebreid onderzoek. Wat de aanleiding van de ruzie en de steekpartij precies is geweest is niet bekend. De politie roept getuigen op zich te melden.

 

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia