(VIDEO) Aanhouding en in beslagnames van voertuigen bij grote verkeerscontrole A27 Hank

0

HANK – Bij een grote verkeerscontrole woensdagmiddag op de A27 bij tankstation de Keizer ter hoogte van Hank zijn meerdere voertuigen in beslag genomen door de belastingdienst. Ook hield de politie tot nu toe een persoon aan wegens het geven van een valse naam. De persoon is overgebracht naar het politiebureau. Volgens de belastingdienst is ook een aanzienlijk bedrag geind tot nu toe.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Douane
De controle begon omstreeks drie uur en zal tot een uurtje of negen duren. Door middel van onder meer een ANPR-camera worden auto’s door motoragenten van de weg gehaald. Naast de politie en belastingdienst is ook de douane ter plaatse. De precieze uitslag van deze controle zal in de loop van donderdag bekend worden.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia