Oproep Prins Mienus van Kaaiendonk: kom dinsdag naar de Mienushal

0
Carnaval in Kaaiendonk. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT/KAAIENDONK – Prins Mienus XIV van Kaaiendonk roept, na een weekend vol feest in verband met de opening van het carnavalsseizoen, elke Kaaiendonker, Smulnar of Smulnarrinneke, Snotnar of Snotnarrinneke die ook maar even kan om aanstaande dinsdagmiddag om 14.30 uur naar de Mienushal aan de Vuurdoornlaan in Oosterhout te komen om van daaruit in een immense colonne naar een plek buiten Oosterhout te verplaatsen om daar carnaval in Kaaiendonk en ver daarbuiten te promoten.

Carnaval in Kaaiendonk. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Geheim
De komst van die colonne uit Kaaiendonk is zo geheim, dat we verder niet meer kunnen zeggen. Zelfs de meeste mensen die aan dit grootse geheim meewerken, weten niet eens wat het precies inhoudt. De colonne keert rond 18 uur weer terug in Oosterhout. Carnaval in Kaaiendonk en ver daarbuiten zal na dinsdag niet meer hetzelfde zijn!