Auto belandt rechtop tegen boom na ongeval Geldrop

0
Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

GELDROP – Bij een ongeval op de Gijzenrooiseweg in Geldrop is in de nacht van vrijdag op zaterdag de bestuurder van een auto gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak reed de man rechtdoor in een bocht waarna hij in de sloot belande, een keer rond tolde en uiteindelijk rechtop tegen een boom tot stilstand kwam. De brandweer werd opgeroepen om de man uit zijn auto te bevrijden. Maar dit bleek niet nodig. De man kon zelf nog uitstappen.

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Gewond
De man raakte gewond aan onder andere zijn hoofd. En is voor verdere medische behandeling over gebracht naar het Sint Anna ziekenhuis in Geldrop. Hier zal bij de man ook nog bloed worden afgenomen omdat de man vermoedelijk onder invloed gereden zou hebben. De weg was door het ongeval een korte tijd afgesloten.

 

Foto: Dave Hendriks – SQ Vision