(VIDEO) De Dansfabriek Oosterhout maakt ontroerende video tegen pesten

0

OOSTERHOUT – Een ontroerend berichtje van de 13-jarige Emma Zarb Cousin, zij stuurde de redactie een berichtje waarin ze aandacht vraagt voor het stoppen met pesten. zo schrijft ze;

“Ik ben Emma Zarb Cousin en ben 13 jaar oud. Vorige week was het de week van respect. Dat is om respect te vragen voor elkaar en ook om pesten te stoppen.
Op de middelbare scholen wordt hier niet veel aan gedaan helaas. Veel pesten gaat via appjes en Snapchat en dat gaat buiten school om maar veel mensen hebben er last van. Onze dansschool De Dansfabriek uit Oosterhout heeft hiervoor speciaal een videoclip opgenomen om aandacht hiervoor te vragen. Want er zijn ook meisjes uit mijn team gepest en we vinden dat mensen aardiger voor elkaar moeten zijn en elkaar moeten accepteren gewoon zoals iedereen is.”

Videostill De Dansfabriek

Delen is lief
In haar berichtje vraagt ze of onze redactie aandacht wil besteden en de link van de video willen plaatsen. Natuurlijk werken we aan niet initiatief mee en plaatsen deze video op onze site. Deel je onze mening dat pesten niet hoort en dat wederzijds respect bovenaan moet staan deel dan dit bericht!