Dode bij ernstig ongeval trekker en twee auto’s Oud Gastel

0
Foto: Martijn de Bruin - MaRicMedia

OUD GASTEL – Bij een ongeval waarbij een trekker en twee auto’s betrokken zijn is zaterdagmiddag op de Bolbaan in Oud Gastel een dode gevallen. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De trekker, geladen met suikerbieten, werd op z’n kant in de sloot aangetroffen. Ook waren er twee personenauto’s bij het ongeluk betrokken.

Foto: Martijn de Bruin – MaRicMedia

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld.  Of de trekker in de sloot terechtkwam door de aanrijding met de personenauto’s of juist de oorzaak is van het ongeluk, is nog niet te zeggen. Het is nog niet bekend of het dodelijk slachtoffer de bestuurder van de trekker is of een van de bestuurders/inzittenden van de twee personenauto’s.

 

Foto: Martijn de Bruin – MaRicMedia