PSV zonder moeite langs tien man van Heerenveen

0
Luuk de Jong viert zijn 2-0. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

EINDHOVEN – PSV heeft de wedstrijd tegen Heerenveen met 3-0 eten te winnen. Heerenveen kwam in de eerste helft met tien man te staan. Arbiter Pol van Boekel zag in eerste instantie niet eens een overtreding in de tackle van de middenvelder van sc Heerenveen op Lozano. De VAR besliste echter anders en stuurde Morten Thorsby met rood van het veld.

Morten Thorsby mag met rood het veld verlaten. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Hirvano
Al na 10 minuten kwam PSV op voorsprong. Steven Bergwijn gaf een prima assist waardoor Hirving Lozano kon intikken. PSV kwam amper in de problemen tegen Heerenveen waar huurling Sam Lammers in de basis begon.

Lozano maakt de 3-0. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Omhaal
De 2-0 van PSV was een veelbesproken moment. Met een weergaloze omhaal promoveerde Luuk de Jong de voorzet van Lozano tot doelpunt. Het was de tweede keer dat de Jong scoorde met een omhaal. Lozano maakte de drie compleet en scoorde de 3-0 waardoor PSV nog ongeslagen is dit seizoen.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia