(VIDEO) Beelden crash Breda met BMW verschijnen op dumpert

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Een snel ritje met een BMW maandagmiddag op de Ettensebaan in Breda ging niet zoals gepland. Op beelden die op Dumpert zijn belandt is te zien dat de bestuurder zijn bolide niet geheel onder controle heeft. Bij het nemen van een bocht geeft de bestuurder te veel gas waardoor zijn BMW in een slip raakt en op een haar na een bushokje mist.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Met de schrik vrij
Een persoon raakte lichtgewond, de rest van de inzittenden kwamen met de schrik vrij. De BMW kwam er minder gelukkig vanaf en is waarschijnlijk total loss. Een berger heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.

Niet zo scherp door die bocht!!!

Ik space a niffo!

 

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia