(VIDEO) Brand in lift in winkelcentrum Arendshof Oosterhout, winkelcentrum ontruimd

0

OOSTERHOUT – Een korte maar felle brand in één van de twee liften zorgde er zondag aan het eind van de middag voor dat winkelcentrum Arendshof ontruimd werd. Waardoor de brand ontstond is nog niet bekend. Vermoedelijk is de brand aangestoken in een lift, zo laat de politie weten. Er is daardoor veel rook overlast in de parkeergarage ontstaan. De politie en brandweer doen ter plaatse onderzoek.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Middelbrand
De brandmelding kwam iets na vijven op de meldkamer binnen. Meteen werd in korte tijd van brand naar middelbrand opgeschaald. Zeker zes brandweervoertuigen kwamen ter plaatse. Bezoekers die nog in het overdekte winkelcentrum waren werden geëvacueerd. Ook de parkeergarage werd ontruimd.

Schade aan de lift
De brandweer heeft de brand geblust. Er raakte niemand gewond bij de brand. De schade aan beide liften en de hal is groot.


Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia