Project X feest aangekondigd in het Brabantse Katwijk, politie alert

0
Foto: Facebook

KATWIJK – Een 15-jarig meisje wat haar verjaardag wilde vieren en in een Whatsapp een oproep deed om haar verjaardag te vieren is compleet uit de hand gelopen. Het bericht verscheen als evenement op Facebook en duizenden geven aan om te komen “feesten.” Het feest staat gepland voor vrijdag 7 december.

Ondergedoken
Het 15-jarige meisje dat in eerste instantie betrokken was bij het feestje is ondergedoken, laat haar oom Marcel Jansen aan Omroep Brabant weten. “Dit lijkt helemaal te gaan ontsporen.”

Politie en ME
“Het is op dit moment zo’n hectische situatie. Mijn nichtje is uit huis gehaald en op een andere locatie ondergebracht”, vertelt oom Marcel Jansen. De 15-jarige dochter van zijn broer organiseerde een feestje, in Katwijk bij Cuijk. Dat groeide woensdag uit tot een Project-X feest. De politie laat aan Omroep Brabant weten dat ze op de hoogte zijn van het aangekondigde Project-X feest. Ze zijn alert en houden de situatie in de gaten. “Er is in ieder geval ook ME opgetrommeld en er worden enorme rellen verwacht”, laat oom Marcel weten.