Drie zwaargewonden bij steekpartij na vechtpartij in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Drie personen zijn woensdagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij in de Korhoenstraat in Tilburg. De steekpartij volgde na een vechtpartij waarbij messen werden gebruikt. Alle drie de gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest is niet bekend.

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Grimmige sfeer
In de straat hing een grimmige sfeer. Auto’s zijn beschadigd, ruiten zijn ingeslagen, er liggen bakstenen en een scooter op straat. De sfeer was grimmig: de politie moest met tien wagens komen en hield mensen met wapenstokken en politiehonden uit elkaar. Of en hoe veel aanhoudingen zijn verricht door de politie is niet bekend.

 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS