Guus Meeuwis zijn “droomvilla” Tilburg grotendeels tegen de vlakte

0
De sloop van de villa is begonnen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – De “droomvilla” van Guus Meeuwis aan de Bredaseweg in Tilburg gaat grotendeels tegen de vlakte. Deze week is begonnen met de sloop. In juni van dit jaar kocht de Brabander het optrekje aan de Bredaseweg in Tilburg. Voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. Het gaat om een vrijstaande villa van circa 260 vierkante meter op een perceel van ruim 5.000 vierkante meter. Dat staat te lezen op de site van het AD.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Bosrijke omgeving
De woning wordt omringd door veel groen en ligt volgens de verkoopbrochure in een bosrijke omgeving.  ,,De rijke historie van het pand wordt direct zichtbaar bij het passeren van de entreepoort”, schrijft de makelaar.  ,,De nagenoeg centrale ligging op het perceel biedt de woning ruimte, vrijheid en de benodigde privacy die je bij een dergelijk charmant en karakteristiek pand mag verwachten.”

Sloop
Onbekend is of het hele pand tegen de grond gaat of dat de voorgevel blijft bestaan. De achterkant van het pand is volledig gesloopt.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia