Twee gewonden en aanhouding na vechtpartij in woning Korhoenstraat Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een vermoedelijke burenruzie is gisteravond, woensdag 5 december, uitgemond in een vechtpartij waarbij meerdere personen betrokken zijn geweest. Twee mannen raakten gewond nadat zij waren gestoken. Een man is aangehouden.

De politie doet onderzoek. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Grimmige sfeer
Agenten kregen rond 21.30 uur een melding dat er een vernieling was aangebracht aan een woning in de Kornhoenstraat. Toen zij enige tijd later omstreeks 23.20 uur naar de woning toe reden, kwamen er meerdere paniekmeldingen binnen bij de meldkamer dat er een groep van zo’n 10 personen aan het vechten was waarbij ook slagwapens gebruikt werden en diverse ruiten van een woning zouden zijn gesneuveld. Meerdere politie-eenheden zijn opgeroepen. De agenten troffen in de straat een zeer grimmige situatie aan met agressieve personen en mensen in paniek. Door inzet van de politie en een politiehond is de rust teruggebracht in de straat.

Steekwonden
In een woning in de Kornhoenstraat troffen de agenten twee mannen ( 63 en 35 jaar) met steekwonden. Zij zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Een derde man zou zijn geslagen met een slagwapen. De politie heeft inmiddels een 60-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek.

 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS