Dronken vrouw richt ravage aan Jan de Rijpstraat Tilburg

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Een vechtpartij tussen een man en een vrouw ter hoogte van de friettent aan de Oerlesestraat was de aanleiding voor een flinke ravage in de Jan de Rijpstraat. De man gaf een aantal rake klappen waarna de vrouw met de auto wilde vluchten. De auto stond in zijn achteruit waardoor de vrouw een ravage veroorzaakte in de Jan de Rijpstraat. De vrouw reed 4 paaltjes en een verkeersbord uit de grond.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Dronken
Bij het incident raakte ook twee auto’s beschadigd door het ongeval. De bestuurster raakte gewond. De ter plaatse gekomen politie heeft de vrouw een blaastest afgenomen. Ze blies 1270 UGL wat vele malen teveel is om nog auto te kunnen rijden. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.  Veel buurtbewoners kwamen op de klap van het ongeval af.