(GETUIGENOPROEP) Politie zoekt getuigen dodelijk incident in café het Park in Nuenen

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

NUENEN – Vrijdagavond rond 23.00 uur is een 60-jarige man (die in Nuenen verbleef) om het leven gekomen bij een geweldsincident in een café aan het Park in Nuenen. Rond 23.30 uur hielden de politie in zijn woning in Nuenen een 25-jarige verdachte aan. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het incident waarbij het slachtoffer om het leven kwam. De man is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Informatie
Het onderzoek naar het geweldsincident is in volle gang. De politie wil graag weten wat er is gebeurd in het café en doet daarvoor onder andere sporenonderzoek en spreken met getuigen. De politie is ook op zoek naar mensen die tijdens het incident in het café aanwezig waren. Zij willen hen vragen contact met ons op te nemen via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.