Man overleden na geweldsincident in café Bar van Gogh in Nuenen

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

NUENEN – Bij een geweldsincident in café bar van Gogh in Nuenen is een man overleden. Wat er zich in het cafe heeft afgespeeld is nog niet bekend. Twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd en zijn ter plaatse geweest. Op straat heerste een grimmige sfeer. In het café werd de man geprobeerd te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. De politie is met diverse eenheden ter plaatse. Ook een hondengeleider is ter plaatse.

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het tragisch incident. De politie kon nog niets zeggen wat de aanleiding is geweest van het incident of wat de identiteit van het dodelijk slachtoffer is.

 

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision