PSV wint met 6-0 van zwak Excelsior

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

EINDHOVEN – De formatie van trainer Mark van Bommel had vrijdagavond geen kind aan Excelsior. In Eindhoven werd het 6-0 voor de ploeg van Mark van Bommel. De Rotterdammers hielpen met twee eigen goals een handje mee. Luuk de Jong (2), Steven Bergwijn en Donyell Malen maakte de zes doelpunten compleet.

Érick Gutiérrez startte in de basis. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Niets te vertellen
De ploeg van Adrie Poldervaart had in het Philips stadion niets te vertellen. Als PSV scherper had geweest had het zo naar de dubbele cijfers gegaan. Dat bleef Excelsior bespaard mede doordat Lozano niet scherp was vandaag. Wel was er met Lozano nog een hachelijk moment, Lozano werd na een rush uit balans gebracht en scheidsrechter Manschot had besloten tot een penalty. De VAR besloot echter anders en de strafschop werd ingetrokken.

Luuk de Jong scoorde weer twee maal. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Eredivisie debuut
Voor Jeroen Zoet was het een rustige avond, hij kreeg geen enkele bal op doel. Érick Gutiérrez startte in de basis, verder was er een eredivisie debuut voor Michal Sadilek.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia