Alleen gelaten jongetje (7) op zoek naar ouders en klimt uit de raam, brandweer redt jongetje

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG  – Een 7-jarig jongetje dat op zoek was naar zijn ouders, is zondagavond uit zijn raam geklommen. Hij kon niet meer zelfstandig naar binnen en stond vast op de bak van de rolluiken op de eerste verdieping.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Knuffel in de hand
Buurtbewoners troffen het jongetje aan en probeerden de jongen met een ladder naar beneden te halen, maar slaagden daar niet in. Daarop werd de brandweer ingeschakeld. Ondertussen stond het mannetje met één hand aan het raam en in zijn andere hand stevig een knuffel.

Zorgmelding
De gealarmeerde brandweer wist met een hoogwerker het mannetje uit zijn benarde positie te bevrijden. Omdat het net ging regenen en het mannetje enkel een pyjama droeg, kreeg hij een brandweerjas om. De politie bevestigt dat de ouders niet thuiswaren en heeft daarom een zorgmelding gedaan.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media