Bewoners geëvacueerd na brand in appartementencomplex in Deurne

0
Foto: Martien van Dam - SQ Vision

DEURNE – Bij een felle uitslaande brand in een appartementencomplex aan de Molenstraat in Deurne zijn ongeveer vijftien bewoners van het complex tijdelijk geëvacueerd. De brand ontstond nadat een bankstel in brand was gevlogen. De bank stond op de stoep voor het complex.

Foto: Martien van Dam – SQ Vision

Hevige rookontwikkeling
Vanwege de hevige rookontwikkeling zijn de bewoners en hun huisdieren tijdelijk uit het complex gehaald. Voor sommige bewoners wordt naar vervangende woonruimte gezocht omdat de appartementen te erg beschadigd zijn. Drie personen zijn wegens ademhalingsproblemen door de rook met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Brandstichting
De politie doet onderzoek naar brandstichting.

Foto: Martien van Dam – SQ Vision