Man aangehouden na achtervolging en rammen van auto in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Agenten hebben zondag 9 december na een korte achtervolging door Tilburg een 19-jarige man uit Moergestel opgepakt. Hij reed in een vermoedelijk gestolen auto. Agenten zagen de auto zondagavond rond half negen rijden op de Ringbaan West. Een van de agenten herkende de auto. Deze zou eerder op de week in Oisterwijk gestolen zijn. Ze verloren de auto echter uit het oog. Meerdere eenheden kregen de opdracht uit te kijken naar het voertuig.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Rammen van auto
Rond 22.05 werd de auto gespot op de Broekhovenseweg. De automobilist ging er met hoge snelheid vandoor en agenten zette met hun dienstvoertuig de achtervolging in. Er ontstond op het Transvaalplein een aanrijding met een andere auto. Maar de verdachte reed gewoon door. Gezien het risico voor omstanders besloten de agenten de auto van de verdachte te rammen, waarna deze tot stilstand kwam. Met getrokken vuurwapens is de man vervolgens opgepakt. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media