Bestuurder heeft engeltje op zijn schouder bij ongeval op A67

0
Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

HAPERT – Op de A67 tussen de Belgische grens en Eersel is dinsdagavond een auto achterop een rijdende vrachtwagen geklapt. De wagen schoof rond 18.45 ter hoogte van Hapert onder de vrachtwagentrailer en raakte daarbij zwaar beschadigd. De automobilist moet een engeltje op zijn schouder hebben gehad dat hij het ongeval kan navertellen. Hij is wel met lichte verwondingen met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Alcohol
De politie is achter de ambulance aangereden omdat de man ervan wordt verdacht onder invloed van alcohol te zijn geweest toen hij het ongeval veroorzaakte. De vrachtwagen was geladen met gevaarlijke stoffen maar bleek na de aanrijding niet te lekken.