Overleden slachtoffers Breda zijn twee vrouwen van 43 en 28 jaar, bestuurder (80) verdacht

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – De identiteit van de twee overleden personen en van de gewonde, betrokken bij de aanrijding van maandagmiddag op de Backer en Ruebweg, is bekend. Bij die aanrijding, op maandag 10 december 2018 om 13.25 uur, zijn twee vrouwen overleden. Het betreft een 43-jarige vrouw uit Breda en een 28-jarige vrouw uit Rijsbergen. De gewonde betreft een 80-jarige man uit Ulvenhout. Hem is in het ziekenhuis meegedeeld dat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een aanrijding met dodelijke afloop. Er is een ademtest van de verdachte afgenomen waaruit bleek dat er geen sprake was van alcoholgebruik.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Onderzoek
Over de toedracht van het ongeval is nog niet veel bekend. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren zijn ondertussen gehoord maar veel is nog onduidelijk. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.