(VIDEO) Scooterbestuurder gewond na ongeval met auto op Terheijdenseweg Breda

0

BREDA – Op de Terheijdenseweg in Breda is dinsdagavond een scooterbestuurder gewond geraakt nadat deze werd geschept door een Tesla. Het slachtoffer is met onbekend letsel met aan ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

VOA
Naast de ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd mar deze werd later afgemeld. Het kruispunt werd afgezet in de richting van terheijden. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) is opgeroepen voor verder onderzoek naar het ongeval. De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen. De scooter had flinke schade. Het is niet duidelijk wie er geen voorrang verleende of door een rood stoplicht reed.

 

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia