Quad dreigt weg te zakken in drijfzand Tilburg, brandweer schiet te hulp

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Een man was zaterdagmiddag met zijn quad aan het crossen op een bouwterrein achter de bioscoop Euroscoop aan het Olympiaplein in Tilburg. De man kwam met zijn quad in het drijfzand terecht en kon niet meer verder. De man belde vanaf zijn quad de hulpdiensten omdat hij bang was om af te stappen en weg te zakken bleef hij zitten. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De man wilde in eerste in stantie niet van zijn quad komen omdat hij bang was om weg te zakken. Uit eindelijk kwam de man van zijn quad.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Brandweer
De brandweer heeft met een hulpverleningsvoertuig de man los getrokken met een lange kabel. De man heeft vanaf zijn quad mee gestuurd en gas gegeven. Hij kwam met de schrik vrij. De politie heeft zijn gegeven genonteerd maar hij krijgt geen boete. De man brengt een traktatie langs bij de brandweer kazerne in het centrum van Tilburg.

 

Foto: Toby de Kort – De Kort Media