NAC werkt eerste trainingen af in het Spaanse La Manga

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

LA MANGA – NAC is zaterdag afgereist naar La Manga voor een zesdaags trainingskamp in de Spaanse plaats. Vanuit Zundert ging de reis via Rotterdam naar Alicanta en La Manga. Zaterdagavond kwamen de spelers aan in het hotel in La Manga. Zondagochtend stond de eerste training op het programma.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Herstel
Fabian Sporkslede, Lucas Schoofs en Luka Ilic bleven alle drie achter in Breda om daar verder te werken aan het herstel van hun blessure. Erik Palmer-Brown moet het trainingskamp in Spanje verstek laten gaan wegens familie-omstandigheden.

Anouar Kali, Gregory Leigh en Gervane Kastaneer werkte in het hotel een traint af endaren niet bij de ochtendtraining op het veld.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia