TILBURG – In de nacht van woensdag op donderdag 9 februari hebben drie mannen met bivakmuts een deur ingetrapt bij een begeleid woonproject op de Ringbaan-Noord. Ze zijn op de vlucht geslagen door het geschreeuw van een begeleidster.

Om ongeveer 04.15 uur werd de begeleidster wakker van herrie. Drie mannen braken de voordeur open. Daarna probeerden ze de slaapkamer van de begeleidster ook open te breken. De vrouw schreeuwde. Mogelijk zijn de mannen daarvan zo geschrokken dat ze vluchtten. Er is geen buit meegenomen. Wel lieten de verdachten de bewoners en de begeleidster in consternatie achter. De politie is een onderzoek gestart naar de overvalpoging. 

Bron: Politie.nl

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]