OSS – Tijdens de wedstrijd van Top Oss tegen FC Twente, zijn de supporters van Top Oss door het lint gegaan na een vermoedelijke provocerende actie van FC Twente doelman Joel Drommel.

De trainer van Top Oss, Klaas Wels, vertelde dat de doelman van FC Twente na het tweede doelpunt van Twente een handdoek naar de supporters toen hij het doelpunt vierde. Wels wil hiermee niet het gedrag van de supporters goedpraten
Foto Marcel van Dorst

Na de provocatie sloeg de vlam in de pan bij de Oss supporters die achter de Twente goalie zaten. De supporters trokken de boarding omver waarna de trainer en enkele spelers de supporters probeerden te kalmeren. De wedstrijd werd kort stilgelegd door scheidsrechter Lindhout.

Voor de wedstrijd was de lijst met geblesseerde spelers voor de trainer Wels lang. Rick Stuij van den Herik, Lorenzo Piqué, Niels Fleuren en Ragnar Oratmangoen ontbraken. FC Twente mag dan wel de koploper zijn, op het veld was daar weinig van te zien. TOP Oss nam het initiatief en zette volop druk. Tot grote kansen kwam dat lange tijd niet. Twente wist wel eenmaal het net te vinden. De andere goal kwam van de hak van Asmelash die daarmee ongelukkig in eigen doel schoot. Het bleef  0 – 2 voor Twente die daarmee de periode kampioen werd.

Foto Marcel van Dorst
Foto Marcel van Dorst
Foto Marcel van Dorst
Foto Marcel van Dorst
Foto Marcel van Dorst
Foto Marcel van Dorst